hehe

Jag har inte varit i kolan idag och därför får jag inte heller gå ut , men drog iaf hem till Annica eftersom mamma inte var hemma och kunde därför inte veta vad ajg gjorde :)

när jag är hos annica ringer min madre ..

jag: Hej mamma !

Mamma :hej gumman !

jag : efterom ajg varit så duktig och gjort alla mina läxor kan inte jag få åka och äta middag med Annica då ?

Mamma: Ska du träna också eller ?

Jag: Nej ? jag har precis varit sjuk .

Mamma : nej då ska du inte gå till Annica heller du ska inte gå runt ute och visa dig när du itne varit i skolan , så om du vill äta med henne får ni äta hos oss .

Jag: okej det kanske vi gör ! (sitetr i annicas soffa)

hehe aah så kan det låta.. Men sen slutade det med att vi träffade Keff simon och några och gick runt lite ute och hade det trevligt :)
Förlåt mamma !


min nya väska !

Jag har köpt den coolaste av allla coola väskor , den kostade bara 250 på rea så jag slog till på en gång och köpte den ! Ilove it . Jag ska ha den i helgen när jag ska ut och festa , nice va ?den passar juh istortsätt till allt :) och det är juh ett plus , tänker inte säga vart jag köpte den eftersom jag inte vill att alla går runt med lika dan väska så ni får antingen leta eller bara skita i det och glo på min istället ! ha det bra puwssen !


En ny blogg.. ?

Jag har börjat fundera på att skapa en ny blogg eftersom det här skulle vara en blogg som ajg och Jessica skrev i tillsammansoch det är bara jag som skrivet hela tiden så kan jag lika gärna skapa en egen blogg menn
vet inte riktigt när jag kommer göra det , kommer antagligen fixa den och så först och göra några inlägg så det blir roligt för er att läsa. Men kommer självklart att säga till så ni kan börja följa mig på den istället :) puss
Ge förslag vad bloggen kan heta är ni söta <3


seg dag ..

Åt faktiskt min första kebabrulle idag , det var helt okej men rekomenderer inte felinos .. det var bara kött typ och smakade riktigt tråkigt, eftersom ajg har faktidt smakat en tugga på en ennan när jag sov hos Rebecca och den var sjukt god :) Men eftersom jag börjar må bra igen så är det riktigt segat att avra hemma , blir väldigt lätt utråkad och det kanske inte direkt är en fördel men man får leva med det , Men jag har ganska mycket att ta igen i skolan så skiter i att gå till skolan i morgon och pluggar hemma istället för jag har faktidkt jobbat riktigt bra idag och min mamma var riktigt stolt över mig (a) thih , aja nu ska jag snart ner och titta på kungarna över tylesand eller vad det heter , sjukt bra faktidkt :) så ha det så bra så höres vi kanske senare , eller i morgon , puwwwss !

mittbena :)


Alla har väl varit små ..

Alla har juh varit små och samlat på något och jag samlade på blandannat frimärken och bokmärken , men frimärken var bara i typ en vecka , och frimärken var något jag verkligen tyckte om , har väldigt många sånna som inte är speciellt fina och dom som faktskt är riktigt fina , och nu när jag rotade ite i mina låder så hittde jag 3 böcker med mina bokmärken i och började titta på alla och räkna , och jag hade exakt 200 st ;P ganska bra för att vara så liten som jag var när jag samlade och inte a några pengar .



                             de här frimärkena är lika stora som min hand :)


skolfoto ..

Hade vi idag , jag gck upp vid halv 10 och fick reda¨på att det var skolfoto i skolan kl 10.15 så jag gick upp och åt lite och sedan fixade mig snabtb , och sen tog jag fotot och drog sedan hem igen eftersom jag vill bli heltfrisk till helgen , men jag fick iaf sitta längst ner , hehe själv med alla killar :P menmen det var nice fick sitta i mitten av raden också :) Men bilden blev inte så bra eftersom ajg glömde sträcka på mig så jag såg jätte cp ut x) hehe aja skit samma huvudsaken var att jag var med tycker jag , men vill juh inte missa det sista årets foto . och det sista med klassen .. :/ men jag tar mitt privata foto när jag kommer tillbaka till skolan igen :)

Jag har nu pluggat i 1 timme och blev klar med Engelskan (nästan, en fråga kvar som jag inte fattade) plus att jag var tvungen att läsa ut en Engelsk bok också .. aja klar med det iaf . Sen ska jag läsa en svensbok ondskan som jag skrivit om förut , men den ska vara klar och så ska jag svara på frågor , sen har jag 2 prov på fredag som jag måste göra kemi och matte -.- plus spanska redovisning .. ! kommer inte palla men det fördröjer tiden iagf, eftersom det här med att vara sjuk suger .. men nu ska jag dunka musik och försöka ta chilla gaaaalet en stund och sedan plugga plugga och plugga lite till .. känenr att det här är första gången jag pluggar hemma ! :D jag är bäässt ! ;)

Nu är jag vaken !

Hej alla söta !
Jag vaknade för ett tag sen , ska inte till skolan idag eftersom jag är sjuk kan knappt prata eftersom hela min hals och tunga är svullen och gör ont.. Jag ska ner och äta lit nu och göra honungsvatten så min hals blir bra, jag har skolfotto i morgon och vill hjärna att jag ska kunna vara med på mitt sista skolfoto !
Jag bloggar mer sen och så ska jag lägga it en otroligt fin väska jag gjort , eller är den ? haha puss på er bloggar mer sen :)

var tvungen att jävlas lite med hedda så jag lägegr ut denna bild jag gjortde för några veckor sen :D haha

godnatt

jag ska nog dra mig mot sängen mår så sjukt dåligt , sitter här och dricker honungsvatten , och försöker göra så jag kan prata för nu vill knappt min mun öppna sig längre utan att det gör sjukt ont ...
men tog iaf spex foto i dag som är sjukt fiina ! :D haha tog Felicias bilder eftersom jag inte heda några egna ,

fixar håret



alla var prinsessor förutom jag som var en fe :) hehe


resultat av spexfotot , eller okej det här är nite det riktiga :)

gick runt med våra fina kläder och allt hela skoldagen :)

Jag orkar verkligen inte blogga nu eftersom ajg såg att jag inte hade lagt ut det här inlägget och jag skrev det för ett tag sen faktidkt menmen , godnatt och så hoppas vi att jag mår bra imorgon :) puss

Har inte varit inne något ! föööööörlåt

jag har varit ute hela dagarna och kom hem typ mitt i natten hela tiden , men i helgen har jag ..

Fedagen var jag först med Annica simon keff , skit kul hade vi till hedda kom -.- nej driver :D haha nej men sen kom hedda och var med oss en stund eftersom hon inte hade något att göra , Sen drog Hedda , och Annica och Simon gick ifrån mig så jag var med Keff och Lucas tror jag han hette :P
Sen efter en stund kom Marcus och var med oss . Sen tyckte jag att det blev lite segt eftersom det bara tillslut var jag och Keff kvar så jag ringde Danne som tog med sig Matte och Ante , så var jag med dom istället, och massa konstigt hände den kvällen :o aja det var min fredag..

Lördagen så var jag först inte sugen på att göra något alls eftersom ajg var på så sjukt dåligt humör men jag hade planerat med Becci hur länge som helst a6tt jag skulle sova hos henne , så vid sex tiden var jag kanske där . Efter ett tag möttes alla vid ett dagis där vi krökade satan skit mysigt faktiskt vi körde saning eller konka tillslut och det slutade med strul sugmärken och en hel del andra saker . Och alla som var där vet juh vad mer som hände *host* hehe .. menmen piiinsamt.
Sen drog vi på fest i skogås och sedan drog vi tillbaka till söder och gick till lekparken igen och det slutade med knas .. men vi var hemma hos Sophia vid kl 04.00 och fick äntligen sova , men jag somnade inte förens kanske 5-6 något , och vaknade sedan vid 11.

Söndagen började med att beccis päron hade ringt hela morgonen så vi var tvungna att dra hem snabbt , när vi var hemma hos henne ringde vi efeter hem pizza skit gott hade bara ätit en macka på 24timmar om inte mer t.o.m , men sen drog vi och mötte davis och åkte hem till Erik och hade faktiskt ganska tråkigt .. -.- men jag var ändå sjukt trött så .. Men sen drog vi till söder och jag började ta tåget hem mot rönninge. När jag var i Rönninge så träffade jag Simon som följde med mig hemoch drack saft och snackade skit :D haha aja det var myyys ! Sen åkte jag och hämtade vingar och en krona hos jocke och ann-sophie eftersom jag har spexfoto i morgon :P Och nu sitter jag här och bloggar :) så ha det bra , puss !

drar ute

drar och träffar simonn och nytorp , puss på er

trött , så godnatt <3


ohaoha!


Hej gullisar!!
jag fick idag reda på vilken plats jag kom på ! vilken tror ni ?
domdomdomdooooooom !!!!!!!!!!!!!!!!!!
16 ! fattar ni det är fan bra det var sjukt många med , så det är
ju riktigt bra tycker jag :D hah det är bra att ha vinnar skalle ibland ,
men nu ska jag svara på lite sms och sedan sova faktiskt för jag behövet det , ha det bra så
höres vi ikväll efter min träning eller kanske innan :) puuuuss !


ambulans andra gången på mindre en en vecka ..

Jag har aldrig tidigare i mitt liv varit med om någon som åker in med ambulans , men på mindre en an vecka har de hämtat 2 av mina kompisar eller okej en var min kompi sen andra var min kompis kompis eller vad man ska säga ..
Men iaf första har jag berättat om innan det var kille som drack för mycket och blabla höll på att dö osv , idag på idrotten så sprang Jakob och Daniella in i varandra och Daniella gjorde illa sig (det var inte alvarligt med iaf ambulansen kom fortfarandre hehe) hon låg och skrek men tror nog mest att det var av chock och lite annat antagligen. Men hon bad iaf om en ambulans ? så de kom efter ca 30 min .. sega som vanligt ! Men så hon åkte in men tror inte det var något speciellt kanske en stukning eller absolut kanskekanske en spricka .
men nu är hon iaf inne och röndkar.


+

=

sa passa er för att dricka för mycket och att göra saker som riskerar era liv !

skolan e slut för idag ..

Sköönt kan man juh säga :) men idag har jag inte gjort något specielt har bara varit lite halft grinig hela dagen, menmen det ska bli bätre hoppas ajg :) tänkte nog ta och sova lite innan topmodel eftersom jag är sjukt trött ,
Börjar bli lite tråkigt det här med att skriva när jag inte vet vad jag ska skriva om .. har iaf tagit lite bilder idag , :)

sista lektionen (den sööööög) fattar inget helt seriöst ..

daniella gillar att bli fotad

hon har lite sarre i ansiktet :O

Ja du ..

hon blev kissnödig ..och nej hon är inte normal

skoljoggens resultat


Slänge in ett video inlägg eftersom jag ändå har hur mycket tid som helst på mig innan jag ska iväg .
Men ha det bra så ses vi senare puss på er !

skoljoggen !

Ooh jag käner mig inte alls tagad är bara trött och har ont i fötterna , om en timme ska jag vara i nytorp och springa , och jag ska vinna eller okej ajg ska försöka , men hoppas på att det går bra , håll tummara för mig allihopa , men nu ska jag äta lite mat och sedan röra mig mot nytorp , ha det bra , puss på er !


vill ha dessa , förbättrar rumpa och lår med ett steg

nästa..

Nästa sängen .. ska sova snart tror ajg , är riktigt sugen på att bara sova i typ 10000 timmar , hur nice skulle itne det vara,  nu är jag iaf ny duschad och fräsch så jag ska bara ladda inför morgon dagen eftersom vi har skoljoggen i morgon och jag vill verkligen vinna ! Jag är en tävlingsmänniska och jag ska verkligen sattsa allt i morgon , hoppas jag (a)
Men gos natt på er , puss ! <333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333


nu blir det ..

Duschen , tänkte duscha snabbt sen ska bloggar jag efterdet , puss på er ;)

vad tror ni ?


hello!

nu är jag hemma från skolan , har varit riktigt trött bara och gårr runt som en liten lodis typ ..
I morgon ska jag springa med skolan och vi får betyg på det . så ajg ska kämpa i morgon . Men nu ska jag vara lite social med en kompis och sedan topmodel :D så jag bloggar mer sen puss !

härlig söndag

Hej alla goa , förlåt för riktigt dålig uppdatering , har varit inne i stan idag men Hedda , vi gick först till vårat favorit fik och åt lunch , vi tog pasta med kyckling och massa gott till , aja vi gick iaf runt lite inne i stan och sedan gick vi på bio , toy story 3 skit bra , titta på den ! Har fått många skratt anfall idag pga den :)
Sen när vi skulle hem så var båda inne i våran egen lilla värld och råkade glömma att hoppa av på våran station , hehe så vi hoppade av i östertälje och tog tåget där som gick en halv timme senare eftersom det var försenat -.- aja vad gr man .. Vi flummade runt otroligt mycket medans vi väntade iaf , har nte skrattat så mycket i helgen eftersom den har varit så sjukt träkig så jag fick ut mitt skratt idag så det är juh bra :)
3de glasögonen var juh sjukt fina alltså haha  men ha det bra och dröm om mig i natt så höres vi på bloggen senare :)

gick inte så bra att ta bilder hehe

ja du ..

hemma hos Annica

hej sötisar kunde inte boga igår eftersom jag had lite för mig , dagen började anska bra faktikt umgåddes med trevligt folk , men sen lite senare sutade det med att våra kompisars kompis fick åka in med abulans eftersom han druckit för mycket . Ena killen fick göra hjärt och lung räddning på hono eftersom han tappade pullsen . jag var riktigt rädd kan jag juh berätta ..
Sen satt vi bara och snackade skit hela kvällen , har inga bilder på den här datan så det får vara att tråkigt inlägg utan bilder :P

Nu sitter jag iaf hemma hos Annica och åt precis lite mat . Men  det roliga är att hon inte är här  jag är hemma hos henne med henns bror eftersom hon skulle på dop så jag väntade hemma hos henne så länge, men hon kommer väl hem om typ 2 timmar hehe sen hitar vi väl på något .
Men ha det s bra och skriv gärna lite saker ni skulle vilja att jag skrev om :) kan skriva till
htt://[email protected]

hejdå !


FREDAG !

hello nui är jag hemma , kommer med ett video inlägg senare för jag orkar inte blogga puss

är jag såå snygg !!

                                     
Jag har bytt profilbild på fb till den här helt otroligt snygga bilden , Megan Fox är otroligt snygg och om jag skulle vara kille skulle jag sattsa sirr asså ! Helt sjukt , men till det jag skulle berätta , he he
När jag först bytt till den här bilden som profilbild så tycker min underbara Annica att vi är lika , klart jag blir sjukt glad eftersom jag verkligen dör för hennes utreende . Sen ska jag sen och titta på en film och då frågar min mamma vem tjejen på bilden var . men det sa inte jag för jag vill inte att hon ska lägga sig  allt jag gör hela tiden kring fb . Och då säger hon
-Aja men ni är juh väldigt lika .
Och då blev jag super glad och ba men skojar du , då hade tydligen Jocke (mammas kille) trott att det var jag tills mamma frågade mig vem det var som va på min profil bild ! ,
Ni kanske inte fattar men det jag gillar är att 3 stycken tyvker jag är lik henne ;) / m

Hemma igen.

Nu har jag varit på sång i typ 3 timmar . Men det blev lite avbrott eftersom det kom in 3 killar och skulle spela lite låter och de skulle ta in massa grejer de skulle ha medans de sjöng efetersom degjorde bakrundsmusiken själva , skit coolt faktiskt . Killer och sjunga gillar jag ;) men nu ska jag föna håret eftersom ajg duschade nyss .
Gick föresten inte på träningen om ni är intresserade , men nu ska jag iag föna håret och sen bara ta det lungt , ha det bra :)

video igen .

Hej gullisar , tänkte att jag skulle slänga in ett kort video inlägg eller okej det blev ganska långt ..
Men tänkte pröva att lägga upp några om dagen och se hur det blir . vad tycker ni om det ? ska jag fortsätta video blogga eller sluta med det ? Det är endå ni som ska tycka att det är roligt .



godnatt då

kollade nyss på tv sjukaste jag varit med om tyresands kungar eller vad det heter . Ena killen tatuerade in kuk och en pul ner , hahahahah stööööörd , aja nu ska jag sova så sov gott .

otroligt vidrig men fortfarande lite komisk . men klarar inte av att ditta på den mer en typ 3sek :P puss på er / m

ett till video inlägg

vi väntade på bussen och hade det sjukt tråkigt , när vi slutade filma så förföljde vi en polis också , haha

om ingen vet , vem vet då ?!


jag vet inte vad felet är men jag kan typ inte ladda över våra filmer , sjukt tråkigt men vad gör man ..
det får bara att föra från datan och skicka in dom men det går inte att ladda upp dom jag har från mobilen .. Menmen det löser sig nog , en av dom funkade iaf ..


hehe


Saknar det där något sjukt asså , jaow och maow blev nog jaow den kvällen

video inlägg


Top model .

Är det någon av er som följer topmodel eller kollar på det ibland ?
Jag skaffar mig alltis en favorit i början av pogramet . Och oftast är et faktiskt dom som kommer ganska långt i pogramet , och ibland till och med vinner . Nu är det inga nya avsnitt men det är ändå dom pogramen jag inte sätt så det är bra , gillar 2 stycken ganska mycket , men kommer dock inte ihåg vad de heter ..

den här sesongen hejar jag på tjejen som är 3:dje längst till höger ----> men det här är inte de personerna som är med för jag hittar inte den andra tjejejn jag gillar i den här sesongen ..

Den här sesongen som var innan hejade jag på tjejen längstupp men hon kom 2:a .. men jag tycker fortfarande att hon var bäst , tjejen som van är hon som sitter näst längst ner längst åt höger , (med kutad rygg)hatade henne -.-

Här hejade ajg på tjejen näst längst till vänster högst upp , sjukt bra , hon vann också tror jag :)
/m


ett efterlängtat video inlägg från spanien .



vaknade nyss..

Var sjukt trött och hade lite ont i halsen men det är juh skit samma så jag orkade verkligen inte gå till skolan behövde sova ut en dag . Så här är det att jag går upp kl 7 varje morgon eller det beror på om min mamma kör mig till skolan eller inte , men jag ställer larmet på 6 och sedan snosar jag till 7 eftersom jag gar jätte svårt att komma upp på mornarna . Men som ni kanske sätt så kommer det bli bättre med video inlägg nu dom närmaste dagarna eftersom jag har fått igång med allt nu , men ibland vill inte videofy ladda upp mina videoinlägg , men en av dom gick juh bra och det var ett video in lägg på en hundrandels sekund x) haha jaja ska försöka fixa felet så kommer det upp lite vidioinlägg förhoppningsvis. men nu ska jag gå ner och äta, puss på er / m

gid va jag saknar spanien och all sol , kolla va brun jag var ..
Men om 5 veckor drar det av mot solen igen men kom inte ihåg vart , hehe

heeeeeejsan


det är en test eftersom jag precis fixat så jag kan göra video inlägg på datan , kanske inte kommer bli så bra men nu var det ett försök iaf bara så att det funkade :)

fin video från sommaren


saknar sommaren

Dagens ord ..

 Det är impossible att sjunga impossible ..


Okej nu vet ni det ni kan ju försöka lista ut vad det är en stund ..
Eller .. så säger jag det bara ! okej så här är det låten jag sjunger på sången , eller ja en av låtarna men den jag jag vill sattsa på lite den här terminen om vi ska uppträda eller något heter impossible.
sjukt bra låt enligt mig , kan bara inte sluta lyssna på den , Men det är helt impossible att sjunga alla dessa impossible som finns i låten , för när man står inne i studinom och ska sjunga så högt så länge blir det otroligt jobbit haösen börjar värka och man får inte luft .. -.-
Men jag ska klara den och jag ska vara nöjd det ska inte låta som en förväxt ko när jag sjunger det utan normalt.
Nu ska jag vila halsen lite och försöka ta det lungt en stund , för jag hostar oavbrutten på grund av allt sjungande.
Så ha det så bra mina små gullungar ! / m

en söt bild på min bror som fyllt 4i fredags , så sjukt stor snart flyttar han hemifrån och skaffar barn ohh okej ska inte prata så här nu .. han är min bebis tills han väljer bort det ( om inte till och med då )


OOOOOOBS !!

Glöm inte bort att titta på våra video klipp på youtube.
det är bara söka på mjjaow så hittar ni alla :)här har ni annars .
http://www.youtube.com/results?search_query=mjjaow&aq=f


där är jaow !!! ......... eller näe ..

Haha ja ni som inte vet så har Jaow färgat håret brunt och jag har blont nu , som ni vet så pratade vi om det i våra video inlägg att vi var blond och brunett men nu har vi bytt titel för nu får jag vara blond och hon brunetten , he he lite synd men aah , men eftersom ajg snart ska färga mitt hår mörkt igen så kommer vi bli två brunett fjortisr !!! ooooooohw ! nice huuh ? aja nu börjar jag bli otålig ska dra till min buss om 45 min och tiden går inte snabbt kan jag juh säga .. -.- men puss på er ! / m

före:


efter:

an old bild på jaow men har ingen ny (a) men nu vet ni iaf hur hon ser ut med mörkt hår :)


vidriga människor alltså !

Nu vet jag vad det är Jessica kska berätta för mig ( facbook berättar allt)
Det är några vider som har gått in i deras omklädningsrum och tagit mobiler ,busskoer , bankomat kort och andra värdesaker , helt sjukt , och hon hade inte direkt en billig mobil ,hon hade inga pengar på kortet så det var juh ett plus eftersom vi solade upp dom . Men det är fortfarande inte okej att man går in och snor andras grejer , det är sjukt obehagligt också eftersom dom har gått igenom andras personliga saker .. INTE OKEJ ! 

Inte dirket en sån här telefon man vill bli av med , kostar ett antal tusen kan jag lova ..
Liter med dig Jaow ..


snart är de sång !

Hej mina underbara söta , snygga och otroligt coola? bloggläsare :) snart ska jag på sång men tiden går riktigt sagta .. eller okej den börjar halv 9 men jag vill verkligen att det ska vara nu ..
Har övat in en ny låt jag ska sjunga idag men Kelly clarksson , helt okej faktiskt kommer inte ihåg vad den heter just nu .. he he , menmen ni kan få veta ikväll om ni är intresserade ?
Vad har jag gjort idag ? hmm varit i skolan och sedan inte mycket mer , har fått en otroligt gullig sak som nu kan få gissa vad det är ;) (saken på bilden) .

Juste jag är otrligt nyfiken eftersom Jessica ringde mig nyss var ,fast hon lät ganska ledsen eller bara riktigt förbannad , aja men nu ska jag hitta på något kul , kanske ska leta efter ett par lurar till min mobil eftersom mina är borta .. Tror någon jag känner har tagit dom , men nämner inga namn på mina misstänkta !
Aja ha det bra nu så höres vi , kyss / m

godmorgon ..

Sjukt trött , ska gå ner och klä på mig nu sen bär det av mot skolan . Men idag har jag sång ! så jag måste tagga till tills dess :D puss på er älsklingar små ! / m

22.22

nu är jag hemma , eller okej jag har varit hemma ett tag för jag har ätit en banan och duschat , he he
Tänkte föna håret och sedan dra mig mot sängen för om ajg inte börjar försöka sova nu kommer jag ligga vaken hela natten eftersom jag har så mycket adrenalin i kroppen .
Men sov gott och dröm fina drömmar om mig ! puss / m

hatar att vara tjej ibland ..

Ibland hatar jag verkligen att vara tjej det finns massa saker som ärjobbigt med att vara tjej ..

1. Måste föda.
2.måste sedan gå runt med barnet i magen och bli fet.
3.Måste sminka sig för att vara fin (inte alla)
4.Får mens
5.Måste gå runt och vara oroliga efter sex om vi blivit gravida
6.kan inte stå och kissa :O
7.Måste nästan alltid se bra ut ...
8. tar dubbelt så lång tid att fixa sig som vad de gör för killar
OSV ...................
(tänkte inte så mycket när jag skrev eftersom mitt humör är helt cp.)

Nu har jag iaf haft min mens i 2 veckor , helt sjukt !Tror inte att det är någpt fel med mig , Hoppas inte det iaf ,om någon vet varför det är så hr så kan ni väl mejla eller skriva en kommentar om varför är ni gulliga , men tror att det kanske tar slut tills i morgon men tänker inte gå runt med mens en helg till , man blir dubbelt så lätt på verkad av det för er som inte vet . så ta det lungt med spriten när ni har mens , Men det jobbiga med det är att jag går alltid runt och tror att det läker igenom osv , mens är det vidrigaste jag vet , hatar att hadet pga att det är ofrächt och jag klarar inte av att folk rör mig när jag har mens .


jag vill kunna säga att jag älskar dig ..

Ngot jag verkligen saknar i livet är en pojkvän , ja vet att jag lovat dig jaow att inte säga det eftersom vi ska lådsas som om vi hatar killar ..  he he avslöjade .
Men det fins inget bättre en en kille som alltid finns där , någon att mysa med speciellt , man vet att han bara är min och ingen annans , och jag har glömt vad kärlek inebär , har inte varit kär sen i vintras sisst , eller okej en gång efter et också men det varade i typ 1 vecka tills jag inte tyckte att det skulle funka , Men jag vill verkligen ha en kille nu , snart kommer jag ta den fulaste killen jag hittar bara för att få någon .
Hockey killar är något jag iaf faller för men dom är sjukt svåra , så jag försöker typ inte ens längre ..
Känns som aqtt jag kommer dö singel ..
Alla singel killer , Det är bara höra av er !! puss


är jag såå snygg !!

                                     
Jag har bytt profilbild på fb till den här helt otroligt snygga bilden , Megan Fox är otroligt snygg och om jag skulle vara kille skulle jag sattsa sirr asså ! Helt sjukt , men till det jag skulle berätta , he he
När jag först bytt till den här bilden som profilbild så tycker min underbara Annica att vi är lika , klart jag blir sjukt glad eftersom jag verkligen dör för hennes utreende . Sen ska jag sen och titta på en film och då frågar min mamma vem tjejen på bilden var . men det sa inte jag för jag vill inte att hon ska lägga sig  allt jag gör hela tiden kring fb . Och då säger hon
-Aja men ni är juh väldigt lika .
Och då blev jag super glad och ba men skojar du , då hade tydligen Jocke (mammas kille) trott att det var jag tills mamma frågade mig vem det var som va på min profil bild ! ,
Ni kanske inte fattar men det jag gillar är att 3 stycken tyvker jag är lik henne ;) / m

inte sugen ..

Jag är så sjukt otaggad på att åka och träna , min tid är egentligen på tisdagar men en tjej som är med och äger tennishallen frågade om jag kunde byta ut min tid och eftersom jag inte vågade säga nej så sa jag ja utan att tänka eftersom ajg stod helt själv på banan .Och när jag sa det till mina föräldrar så blev dom lite små irriterade eftersom dom på tennisen hade frågat mig utan att prata med dom först eftersom det är fegt att fråga en liten tjej när dom vet att hon inte skulle våga säga nej ..
Men ska se hur det är att träna idag och så kanske jag får tillbaka min tid nästa vecka .. men om det inte går så behöver jag bara vänta typ e månad tills rönninge tennishall är uppbyggt igen . Men nu ska jag sitta lite framför fb och lyssna på musik :)

För er som inte vet så har rönninge TK rasat ner , den gjorde det i vintras för att det blev för mycket snö på taket ..  fattar inte riktigt hur eftersom vi hade ett runt tak ? Men det som var läskigt var att den rasade iho på min tennis tid och den rasade judt den vecka mion familj hade åkt till fjällen , men ingen dög eller så utan det var lite akrap sår bara så det är lungt :) mrn puss på er / m

godnatt

orkar inte vara vaken en sekund till , men är så gullig så jag säger godnatt till mina älskade bloggläsare innan jag ska sova , bloggar mer i morgon efter skolan , eftersom ajg måste gå upp sjukt tidigt om jag ska hinna blogga innnan skolan . Fick föresten lite färg när jag solade , mend et var sjukt dyrt att sola kostade 100kr för 22 min ! helt sjukt , men godnatt och sov sött mina älsklingar så höres vi i morgon , puss/ m

jobbat i ca 9 timmar , dödstrött ..

Kom nyss hem från 9 timmar på jobbet , och det har varit fullt upp hela tiden har inte kunnat sitta en sekund så mina fötter gör sjukt ont .. Nu ska jag snart träffa Jessica och dra och sola , nice ! min färg går bort mer och mer skit jobbigt .. Men nu ska jag byta om för jag lycktar korv senap och ketchup -.- men vi hörs senare ikväll , puss på er ! :) / m


fina tjejer (Daniella och moii )


godnatt

Jag har haft en riktigt seg lördag , och nuv ill jag bara lägga mig i sängen och sova för annars kommer jag dö i morgon eftersom jag ska upp vid typ 7 i mogon eftersom ajg ska jobba .
och jaow är dum i huvudet och ska inte ha en telefon eftersom hon aldrig svarar , helt seriöst så har jag ringt ca 30 gånger och hon har inte svarat fasten vi skulle träffas vid åtta , blir sjukt irreterad , men orkar inte nry mig just nu .. Men det jag gjort idag var att gå ut en stund och träffade Hedda och pratade lite skit . Men nu ska jag verkligen sova så ha det så bra sötisar så höres vi i mirgon efter jobbet
Juste kommer inte kunna blogga i morgon förens typ vid 6 på kvällen eftersom ajg slutar då och har ingen tillgång till dator då , men puss på er / m


skriv till oss ..

[email protected] ställ så många frågor ni vill och vi kommer förhoppningsvis svara på de och vi tycker bara det är super roligt . puss / mjjaowarna

trött ..

Ni anar inte hur trött jag är , är bakis som ett litet svin , har inte ens börjat tänka på att kä på mig eller att ens gå ut ur mittrum , men snart måste jag eftersom jag ska möta Jaow om ett tag , Men vad gör man .
Igår gjorde jag bort mig totalt jag var ine på facebook och smsade helt random saker med folk skrev i loggar och aah man vill inte veta , kollade också mina fina sms ... aah du pinsak tjej säger jag bara . Eller okej jag bryr mig inte speciellt mycket så eftersom jag hade en otroligt lyckad kväll . Och det är klart att man ångrar grejer dan efter det gör man alltid .
En rolig grej jag gjorde var att sätta på Heddas pappas tjejs barns troser på en killes huvud och gnuggade i hans ansikt .. hehe snell tjej ! Men det slutade med att jag blev jagad , men jag klarade mig ganska bra faktiskt , Men nu ska jag dra , puss på er / m


gårdagen kommer nu ! sorry

Hade fullt upp hela dagen igår så jag han inte blogga . Min lille bror fyllde 4år .. STOR !  och sedan drog jag hem till Hedda och festa loss ! vi körde ölspelet , det är svin kul , har ett inlägg som kommer upp senare också .
Eftersom ajg inte var så frisk i huvudet så var jag så klart med på klädpoker och satt tillslut helt naken med bara händerna för brösten och en tröja över fittan , he he pinsam brud ..
Men det var kul som fan kom på väldigt många bra ord eller aah dom är bättre när man är fullkanske "macfesta"
och "munnensuger , handen duger" fattar ni ? ;) hahah aja det var lite smart ändå .
Men nu ska jag bara ta det lungt ett tag och vakna till lite och sedan blir det att gå ut och hitta på något med jaow . så puss på er ! / m


jaow

sötaste Elin .

Elin Jag och ppullis .

jag och pullis kör klädpoker med boysen !


eller så blir jag spion ?!

Här om dagen smög jag och några kompisar på ett fint litet kärleks par när de satt i ett fint liten hus eller va fan man ska kalla det . Men iaf så är det 2 människar på bilden som sitter ner så ni kan juh försöka se vad det är för det var svart ute och jag fotade och skickade senan bilden till dem så de skulle bli lite rädda ;) och sen kastade vi stenar på taken men tror dom förstod att det var någon där eftersom jag fick sms om att gå där ifrån :$ hehe aja kanske inte är mitt nya yrke då..



funderar på att bli rik på att måla till andra ?

Eller vad säger ni jag gjorde den här otroligt fina blomman på lektionen när jag inte hade något att görA
Och jag kanske kan käna pengar på att måla fina blommer och grejer till
andra , vill någon ha en sådan så är det bara att säga till :)


tränar för att kunna äta ?

börjar fan undra vad som är felet på mig jag tränar men efter mina träningar kastar jag i mig typ mc-donalds hahah sjuk jag är , men gott är det . Nu sitter jag iaf i mitt rum duschade nyss och har fönat håret det blev spikrakt och lent , det var för att jag använde min fön med borste på , det funkade faktiskt riktigt bra  :) ska börja köra på det , Idag har jag varit i skolan och tränat bara , träingen gick piiiiss ! och så finns det en så sjukt snygg kille på min nya klubb att det är något otroligt asså , men han är yngre en mig -.- tråkigt nog .. Men titta kan man alltid göra ;) Men nu ska äta godis och sen sova för jag är något otroligt trött , Så puss på er ! / m


min underbara fön !

resultat :)


godis

hola atodos !

Nu är jag hemma efter en kväll på RUK (rönningeungdomskafe) det blev mycket skippo och idol och chilla galet med lite friends ;) Men inget speciellt har hänt så jag har inte  så mycket att säga om dagen ..

Tänkte berätta lite om gårdagens diskution med klassen , Det blev lite catfight bland tjejerna .
Vi skulle prata i grupper om olika frågor och en av dom var "kan man älska ett djur lika mycket som man älskar en människa" KLART SOM FAN MAN KAN ! Halva gruppen (av tjejerna) tyckte att man inte kunde det eftersom om ens bror eller katt skulle vara tvungen att bli offrad så var det så klart att man valde brorsan .. Men vem sa något om att offra ?! Den anndra halvan (som då jag var med i) tyckte att det var självklart att man kunde det , man behöver inte prata om sin bror eller bästa vän .. Jag som själv hade en katt för några år sen som nu är död :( älskade den som min egen bror helt seriöst , om jag skulle välja den eler någon av vissa vänner jag har (dom som inte är nära) skulle jag valt att vara med den . För man behöver inte alltid mena att man ska döda människan eller djuret , Men det blev iaf ett jävla liv speciellt på mig för jag blev riktigt sur :p Men eftersom jag vet hur mycket det tog på mig när man katt dög och hur mycket både jag och min familj älskade honom så tyckte jag att det var riktigt dåligt att säga att man inte kan älska ett djur mer en en människa , för Burre eller hans riktiga namn mr burrbank hehe gulligt ja vet ! (min katt) var som en i familjen och var inte vilken katt som helst utan den jag hade lärt den sitt och den kunde nästan ligg . Men nu ska jag dra , pussen / m

Ebba du som läser min blogg ibland om du ser detta så är du en riktig djur hatare och då måste nu välja att jag ska döda din hund eller syster !!!


slutade 13.30 !

Nice va ! ;) så nu är jag hemma , ska läsa lite ur en bok som ajg ska ha läst 40 sidor till på tills i morgon , kommer aldrig hinna , den heter ondskan föresten , många av er vet säker vilken jag menar .
Har kört mitt naturliga kag i 2 dagar nu , riktigt skönt faktiskt eftersom jag kan sova typ 20 min mer på morgonen :D Men nu ska jag först hitta 2 låter som jag ska fixa till mobilen och sen ska jag läsa , och så klar blir det tyra show och topmodel sen efter det :) puss på er ! / m


boken ondskan...



..och filmen ondskan

home !

Nu är jag hemma från sången , stannade kvar och tittade näe en kompis sjöng också , sen drog vi hem och stannade i centrum ett tag och snackade skit ocksp :) lite mysigt så där :) Sjöng låten Impossible med shontelle , och sen har jag fått en ny låt jag ska börja träna på tills nästa vecka :) Men nu tänkte jag faktiskt börja träna lite så vi hörs på bloggen i morgon , puss ! / m

hej.. hejdå !!

nu ska jag kasta i mig mat och dra för min buss går om 30 min , så jag kommer typ få kasta i mig maten eftersom den inte är klar heller .. -.- Men nu drar jag , ska sjunga tills lungorna går sönder , nejdå skoja bara med er ;) Men min halls kommer inte må bra eftersom min halls redan är svullen .. aja puss på er babys , hittade en gullig bild på mig hedda och jessica när vi fika , tyckte den var söt eftersom det var den här dagen som jag ocH Jaow började umgås igen :) puss på er ! / m


tränaa !"

Nu blir det att åka och tränna tennis , hoppas jag får träingsvärk idag igen , får faktidkt det nu eftersom ajg inte tränat på så länge så jag har verkligen inga muskler kvar :/ jobbigt men sanrt , dom kommer snart tillbaka ska ni se :) Men nu ska jag byta om och åka mot tumba och köra hårt ! Men ha det bra så häres vi senare . kommer antagligen inte hinna blogga förens senare ikväll för efter träningen kommer jag åka dirket hem duscha fixa mig och åka till min sång för den börjar halv nio och jag ska hinna byta om och allt på ca en timme , så önska mig lycka till !men vi hares sen babys , puss / m
sexi mama ! saknar mitt hår ..

kallt .......................

Jag saknar sommaren redan , hatar att gå runt och frysa , snart komemr snön och man ska ha mössa , vantar , jacka , halsduk , vinterskor , tjocka strumpor tröja och långkallingar -.- kommer itne orka det , men som ur är så kommer jag faktiskt åka utomlands på sportlovet :) kanske hinner bli lite brun !!
Men ändå sen kommer all snö och all går runt och snorar och hostar och blöta kläder överallt . Eller vad säger ni gilalr ni vintern eller?
okej jag kan hålla med om att vintern är otroligt vacker , när ajg var mindra brukade ajg gå i skogen till skolan och då var man tvungen att ta en lten stig , och över stigen hängde det grenar med lite frst och snö på , sjukt fint , om ni påminner mig kan ajg fota i vinter på det :)  Men nu måste jag faktiskt plugga eftersom ajg glömde det (a) hehe , Men godnatt också för kommer inte blogga något mer idag , så ouss på er ! / m

En sak jag verkligen inte gilllar med vintern är att aunt min näsa blir jag helt röd för jag blir så torr på vintern .. -.-

fight är inget jag gillar


Jag kom till skloan idag helt normal , hade sovit ganska bra faktiskt , så när jag är på väg till klassrummet kommer hedda fram till mig och säger att Ville i vår klass är misshandlad och blev det ca kl 00.00 i salem vid kulan i lördags , och jag och Hedda hade varit där kl 23.50 , och så klart var det av någon av dom vi var med . En av dom hade gått i vår skola så Ville viste vem en av dom var , Men den andra killen beskrev Ville som en nära kill kompis till mig , så jag fick juh panik ! Kunde inte koncentrera mig på hela dan och jag fick uinte tag i honom när jag ringde för att kolla att det verkligen var han som gjort det , så jag gick hela dagen och ville typ gråta så jobbigt var det . Så när jag sätter mig vid maten i skolan och ska äta , så svara han ....
Vi prata i några sekunder och han fick mig verkligen att fatta att det int var han eftersom han verkligen lovade på allt att han gick hem direkt och att jag borde veta eftersom han ringde mig den kvällen .. Men fattar ni känslan av att tro att en man verkligen bryr sig om har slagit sönder en i ens egen klass , hande fan brytit näsan och förstört hela ansiktet på honom .. Är ganska emot att slåss faktiskt . har själv varit nära på att bli misshandlad och blivit slagen men inget farligt . Och att fatta att folk verkligen hoppar på oskylldiga människar så är sjukt .
Glömde säga att det var 2 till i min klass som blev det men dom fick inga sår utan tuppa typ av eller något ?
För om ni skulle träffa dom här killarna skulle ni fatta , det är verkligen inga som letar bråk ..
/m


träffat jaow .

Var typ as sur tills jag träffade min älskling nere i centrm i ca en timma , vi drog först till felinos och sen till abrken en stund och bara snackade skit hela tiden , men det är myyyyys . Nu ska kag duscha och ta hand om mig själv en stund , och sen blir det plugga .om jag kan ..  Inte min starka sida direkt he he . aja ska bli bättre på det vill ju komma in på ett bra gymnasie nästa år :) Okej förstår att det inte direkt är det här ni vill höra så jag kommer snart med ett nytt inlägg men nu ringer min mobil så ska sncka en stund sen skricer jag kanske igen ;) puss på er / m

lfint hår .. nooooot


dddaaaaaammmmmmmmmpppppppppp !!

Nu har jag damp på alla eller okej på min mamma och bror . Han skulle ut med hunden men nu får jag skiten för det av min damp morsa. Och nu skäller hon ut mig och blablabla , så jag kommer döda någon snart .
men pratar mer om det sen för jag kan inte skriva och prata med henne samtidigt -.- puss /m


gårdagens kap ,outfit , fika ...................... aah det var nog kanske allt !

detta fick jag med mig hem igår .


Sen hittade jag lite bilder från stan som jag glömde lägga ut .

finast jaow


Ja man kan ju säga vad man vill om den här tjejern ! men hon är gooo ! :D


min goda latte .

gårdagens outfit .

Men nu gör jag allt för er , he he aja nu drar jag pusss / m


500kr ! niceeeeeeeeeeeee

Fick nyss 500kr av min mormor eftersom hon inte har firat mig en , och snart kommer min morbror också och kusiner och jaow så klart :) jag fick 2250 kr i går också , är de nice eller är de nicee !

gårdagen var ganska trevlig , synd bara att jaow inte kunde vara med .. Men jag och Hedda drog iaf till Simon och träffade simon ,simon, milos , dana , bulten sen träffade vi mer under kvällen . det var ganska mysigt alla var typ as packade x) men inte moi faktiskt även om ni kanske tror de , så chillade jag galet bara , men jag ghade super trevligt ändå . senare började jag röra mig hem för jag kände typ inte min kropp längre eftersom den typ var is -.- , sen pratade jag med Simon ett tag eftersom han var lite borta och tyckte jag skulle hoppa ut genom fönstret och sen skulle han hämta mig så vi kunde dra till honom och prata ? aah ni fattar inte så normalt kanske . Men nu ska jag nog gå ner och vara lite social ett tag, så ha det så bra gullisar ! kysskyss !/m

fail eller?...elle.........elle?!

Hejsan hoppsan alla söta bönor..eller aa kanske hönor. Låt mig tänka, nej juste ni är mänskliga..!
Gådagen..den blev en aning failad haha, vi skulle hem till elin you knooow. Vi hade iallafall inte kul där, visst det kanske bara var vi, men NEJ kul hade vi ej tyvärr. Så ett tag senare när vi hade dragit därifrån så blev det en pizza haha, Ovanligt med mat visst :):):):):) MAT IN MY HEART!

Har lite bråttom så ursäktar felstavning med mer men snart ska vi dra till vår kära vän en bit bort :) Jag gillarT!!
Men åter till gårkvällen, vi träffade Daniella och drog sen till RUC...vad blev det sen, jo lite moppepojkar he he. SVINKALLT HEJ HEJ :O:( Ej bra nej.
Idag har maow jobbat och jag har tränat så det blev tidig morgon för oss båda...speciellt ja! Nej kanske inte men senare så taggade vi in till Stockholm med Hedda som tycker min ring är superful..men shit jag bryr mig ej så vafan......Åhh hej jag driver. FAST hon tycker den är ful..:(  Jaja vad har vi sedan gjort undrar ju ni såklart...- Vi har åkt tåg, och aa inte mycke mer. ^Puss

Aa, fast ne, hehe jaaaaaaow som skrev detta underbara inlägg och babes fortsätt läsa!! Love yaaaah

nu bör det av till jobbet .

Hej sötisar , nu drar jag rill jobbet , bloggar mer sen men har tyvärr inte tillgång till någon dator där , ni får veta mer om gårdagen i morgon , ha det bra, puuss !
godmorgon föresten hoppas ni sovit gott /m


Fredag <33

Hej mina älsklingar . kom nyss hem från en mysig ficka med Hedda , lite trevligt så där :) Nu ska jag vänta på maten sen ska jag träffa Jessica så får vi se vad som händer ikväll eftersom allt går åt .... nu men jaja livet är inte alltid roligt. Men nu ska jag lyssna på lite musik sen blir det fixa sig o.s.v .. puss på er , och glöm inte att vi älskar våra underbara läsare .

Juste Jaow har slutat blogga igen pga att hon har mycket i skolan och träningar på det så hon hinner inte , men försöker få henne att kasta in några inlägg :)

ny duschad :)

Nu är jag hemma från träingen , kom precis ut från duschen , har haft hårinpackning , rakat benen , smörjt in mig , och snart blir det måla tånaglar osv :) skit mysigt . men bloggar mer sen puss /m


Träning nästa.

Hej alla gosiga , nu ska jag snart åka till pelletäppan och tränna lite tennis , jag har träningsvärk i rumpan från förra träningen så får hoppas på att jag kommer kunna gå i morgon ;)
Känner mig jätte konstig i mitt ljusa hår , tycker verkligen att det är jobbigt att ha det , ´Men kanske färgar om snart om jag inte tycker att det blir bättre .. Vissa tycker att det är fint men tror nog att alla egentligen tycker om mitt bruna hår mer , men jag bryr mig inte om folk sger att det är fult för det gör juh bara att jag kan ändra på det ! Men nu kommer min mamma snart så jag ska ta och packa väskan lite , så har det så bra så länge , puss / eran maow


blooond !


Hej alla söta . Jag kom precis hem från frisören , och dom gjorde mig blond , hade tänk mig lite ljusare bara , skulle bara ha slingor lixom , men så blev det inte , har vita slingor lite här och där också ..

Före:


efter:

tror nog att jag ska färga tillbaka , saknar mitt bruna hår otroligt mycket , blond är verkligen inte jag .. :/

RSS 2.0