på G hem nu va...

Maow jag sknar dig också redan gumman!!

Men iallafall så har jag varit ute på landet hela dagen idag och gjort en hel del, skriver mer om det sen för nu sitter jag i bilen påväg hem och kommer nog somna snart......He he jobbigt ute på landet :):)   Men annars så händer inte mycket i mitt liv just nu förutom att jag har ätit en aning för mycke choklad då jag varit med maow och det gör bara att jg får finnar....så nu är jag lite olycklig sådär. Men men det löser sig! Men hörni vi får höras senare när jag kommer hem alla sötnosar. Puss på er älsklingar  / jaow


lätt snyggaste bilden på mig från HAVERDAL...


jessica min persika ..

Nu utan dig jag kommer åka , hoppas du nu slutar upp med att bråka ..
Medans jag nu till kanareöarna kommer fara är det förtfarande med dig jag vill vara .
men viol min karsmynta ät dig jag alltid kommer vilja pynta,
för bi mig det åker en slända , du är och förblir min ända .
you will always be in my <3


Hej sverige :)

Nu är jag framme i fina kanarie öarna , kommer nog kunna blogga iaf , kanske inte så mycket men ibland :)
Jag bor på ett hotel som heter anfi , skit fint kan ta lite bilder enare och lägga ut på bloggen men har ingen kamera så får sno mammas bilder ,men det vet hon inte om , he he . jag sov hela flygresan i stort sätt eftersom jag son typ 1 timme i natt "suck" Eftersom min familj alltid har värsta turen så kom så klart inte alla väskor , så min bror får inte sina kläder förens kanske i morgon kväll .. Men det etyder att vi får pengar att handla för så han fick ganska mycket nya fina kläder och själv fick jag ett par flippflopp :P
Men ciggen här uppe kostar bara 20 kr enligt min bror , ganska billigt , eller ?
Aja nu ska jag snart röra mig mot min underbart sköna säng och glo på tv .

(och jaow om du läser det här så saknar jag dig redan älskling ! kommer hem på fredag )

verkar som om det inte bara var jag som inte sov natten innan haha !





slitna och verkligen jätte fina ! men jag vet att ni gillart ! 
//pussar eran maow ! <33333

storstädning hej hej




Känns som att jag ska städa mitt rum idag, så blir det inte bloggning på ett par timmar vet ni vart jag håller hus haha. Nä men ska faktiskt försöka rensa ut det mesta i mitt rum så att jag kan möblera om och fixa liiiite :):) Miss you Maow

mariefred??

Vad ska jag göra imorgon? Jo folk säger att det är fest....

Hej förresten! (: Iallafall så är det så att ma kanske drar hem till syster imorgon.....eller aa kanske sover hos henne. Nej men vi får se om jag åker dit och är med folk eller om jag ska hitta på något hemma istället. Jag menar det lär ni ju få veta på bloggen när jag bestämt mig he he.......glad gubbe (   :)  ) HUMORN på topp. Jaow


I will miss you !

Nu utan dig jag kommer åka , hoppas du nu slutar upp med att bråka ..
Medans jag nu till kanareöarna kommer fara är det förtfarande med dig jag vill vara .
men viol min karsmynta ät dig jag alltid kommer vilja pynta,
för bi mig det åker en slända , du är och förblir min ända .
you will always be in my ♥
maow   ♥  jaow


hej alla glada !

Nu är jag hemma efter en härlig dag i nykvarn som ligger i skogen . Men det säger vi inte högt , hehe .
Men iaf det började inte så lyckat eftersom bussarna inte gick och tägen var sena och sedan gick bussen till nykvarn bara en gång i timmen .. "suck" Menmen , till slut kom vi dit , vi fick välja mellan film eller bada och det är klart man väljer bad när man istortsätt bara har varit inne hela dagen pga regn ..
Så killarna tog en cykel (glömde säga namn, micke och daff heter pöjkarna) ocj jag ocj jaow tog en , gick inte så fort när jag och jaow försökte men efter ett tag lyckades vi komma fram iaf :)
Jaow blev så klart i puttad , men jag hoppade i själv fört som fan för att inte blöta ner håret och ansiktet eftersom vi ska hela vägen hem till rönninge sen , men det slutade juh upp med att det blev ungefär så ..
Men i morgon far jag iväg till kanarieöarna i en vecka . kommer gå upp vid 4 för att hinna slänga in ett sista inlägg till bloggen och sen får jaow sköta bloggen själv ett tag ,, kommer sakna min lilla fjärt är inte hel utan henne , men jag får ståut !
kyssar ! r/eran maow

 

har inga bilder på denna dator så det får bli lite old shiit !
 men jag vet ätt ni älskar mig ändå !

nykvarn i mitt hjärta !

Hej.. jessica är fett dryg .. som vanligt & michis är rosa & dem tycker nykvarn är skogen, fast dem själv bor i rönninge som ligger ute åt h*lvete hej / Daffy smultron (0720305***)

tåget nu

Nykvarn....yes idag så är vi påväg till en kompis i nykvarn. Micke är hans namn iallafall, nä men okej vi ska dit ett tag och leka med Micke och Daffy. Riktigt trevligt hoppas jag på..............He He :):)):):)):):)::)

Dock är det så att i rönninge, på landet går inte bussarna så ofta och dom kommer sällan i tid så våran resa till nykvarn är ungefär en timma försenad. Det är lite synd...men men.
Det är en jävla tant på tåget som informerar om att vi själva ska observera att man måste öppna dörrarna själva.
(diggar hennes röst.........)    M,en hon kanske inte har några vänner...tyvärr. :(


Bad i tuneln ! :D

Men tjenare alla söta ! Nu är vi hemma efter att ha ätit en god pizza . Det regnar juh verkligen som in åt helvette !
så när vi skulle börja röra oss hem till mig , så ser vi hur alla bilar backar ut från en tunel , och det var för att det var översvämning i tuneln , haha , men roligt var det för oss , eftersom vi fick ta av oss skorna och gå i vattnet . Sen när v var i mitten av tuneln så kom  en bil som inte brydde sig alls och bara körde rätt in så det började komma vågor och vi blev as blöta , menmen , vissa har lite damp ..
Men sen gick vi hella vägen hem barföta och plaskade i vattnet :) för det var verkligen vatten överallt hel sjukt .
men ni får ha det så bra mina små älsklingar , pusspuss !


pizza?

Hejsan svejsan gullepluttar, nu blir det ett inlägg till och vädret är fortfarande piss..................jag tycker det är onödigt att det ska regna så mycket för då blir det liksom inte kul när man ska försöka ta sig någonstans. :( Men men nu ska jag ta och fixa mig lite sådär för att jaow och maow ska gå och äta..ovanligt!
Hehe nej kanske inte men mat är bra förutom att pizza tjugo gånger i veckan kanske inte är sådär jättebra men men.............va ska man göra??!


bloggtrafik-bra hemsida

Tummen upp: Bloggtrafik.nu som jag vet att många bloggare använder sig av för att få fler besökare till sina bloggar såklart. Vem vill inte ha det? Iallafall så är det verkligen ett tips till alla som inte är registrerade där!

Registrera dig här och va säker på att antalet besökare ökar!


maows family in my ♥

Men faktiskt så helt seriöst!! Bara den grejen att när dom igår kom hem så fick jag en stor kram av hennes pappa och han frågade hur det var med oss båda, om vi hade haft det bra och han tyckte även att vi klarat den här veckan superbra...vi hade mognat med andra ord. :) :)

Och hennes småsyskon är ju bara för söta, ibland önskar jag att jag kunde kidnappa dom. Fast egentligen så ser jag dom ganska mycke med tanke på att jag halvt bor hos maow. Så det är niiiiice.
GillarT

Hade inget speciellt att skriva men nu är jag vaken efter att jag somnade vid sex ungefär på grund utav att det åskade och blixtrade så sjukt mycket samtidigt som regnet bara öste ner. (även nu)

 
så aa jag kunde inte sova men pratade istället med lite folk på msn, en av dom va micke. Berättade att jag inte gillade när det blixtrade och sånt så mycke då sa han att hadejag varit hos honom hade jag fått krypa ner hos honom och han hade skyddat mig.....♥Jaow


Godmorgon !

Eller jag har egentligen varit vaken ett tag eftersom jag tog ett litet tränings pass nu på morgonen i regnet ..
Det är en sak jag ännu inte berättat för er , Men i morgon åker jag till kanarie öarna i en vecka , skit sköönt jag vet , men frågan är hur ni ska klara er !! Aja jaow kommer fortsätta blogga medans jag är borta , och om jag har tillgång till någon dator är det självklart att jag slänger in ett  blogginlägg :) men annars kommer jag säkert ha massa fina bilder som jag kan lägga ut när jag kommer hem . Idag har jag inte så mycket planerat eftersom jag ska åka i morgon kl 07.00 . Men jag ska självklart träffa jaow , för jag vill juh ha de bäst innan jag åker och med henne kommer jag få det :) Men nu ska jag upp och umgås en stund med min pappa och småsyskon som har kommit hem från gottland , har 2 små apar nu som inte kan sluta förfölja mig , hehe , menmen jag älskar dom så det är okej . 

Här är några av bilderna dom skickade till mig ..








jag glömde publicera det här inlägget men nu kommer det , bättre sent en aldrig :) puss eran älskade maow



maow sover nog

Egentligen så borde jag kanske sova med tanke på att jag så gott som helt vänt på dygnet, men seriöst det är sommarlov och vem sitter hemma hela kvällen och lägger sig tidigt. Inte fan gör jag det iallafall........

ska lägga in lite bilder från när vi va och badade också tänkte jag. Grymt fina...........he he eller inte kanske men hallå jo vi är ganska snygga.




  

 







Vi har iallafall haft en suverän kväll med bad och grejer, morgondagen är inte så planerad än men enligt Maows papi så ska vi ses imorgon. Tur att någon förälder gillar mig:):)
Puss och godnatt bitches nu ska jag sova. Jaow a.k.a jessica

mot badet !

Nu är vi klara med allt och ska börja röra oss mot mig och hämta en cykel och sedan röra oss mot stranden för ett natt dopp :) nice vaa ! aja men nu måste vi dra så vi höres senare i kväll på bloggen , puss !
sexigt ! jag vet men man bjuder ..


bilderna från gårdagen.



våran frukost :)





g-gangdteeer jaow !






jag vid bussen efter våran handling (vuxet eller hur !)



he he sötnos



biffen Orre .



marcus baby !




orre min sötnos !

visst är dom snygga , dom gjorde video klipp till våran blogg också , men dom kommer ut senare .
Vi hade det iaf trevligt igår :) puss

men tja

Hej alla söta !
nu sitter jag framför datan helt ny duschad och fräsch , jag väntar på min älskling jaow , hon är hemma hos sig just nu eftersom hon var tvungen att åka hem för min mamma hämtade upp mig och min bror för att vi skulle äta lunch tillsammans , ganska trevligt faktiskt . 
Vi åt på en ny restaurang  med buffé , då kunde man välja massa gott jag tog suchi , vock med kyckling och ris , och friterad kyckling eller något , och det var riktigt gott :) efter det drog vi till mitt och jaows favorit ställe (synd att hon inte var med..) menmen , kan ni lista ut vart jag var ? ;)
där köpte jag något gott iaf , he he .
Men nu pratar jag med min sötnos jessica och jag ska snart börja knalla över till henne , så ni får ha det så bra en stund utan moii !
pussen sötisar !! / m




De visste ni inte om oss .

En sak vi verkligen gillar att göra : det är att äta , vi båda är precis likadana och äter precis som killar gör , men det är inget vi skäms över heller , som tex här om dagen då vi började dagen med nudlar och billys , sedan blev vi hungriga igen och åkte till donken sen efter det åt vi massa godis sen någon timme senare blev vi sugna på donken igen men eftersom vi krökade så hade vi ingen större lust att proppa i oss mat .. he he , sen går vi runt hela kvällen från typ kl 1 till 5 och gnäller om att vi vill ha mat , och när vi väl kommer hem så börjar vi laga hamburgare mitt i natten , och dagen efter köper vi en varsin pizza och delar på . Men god mat och godis , chips och grejer kan man aldrig få för lite av :) 





En sak vi verkligen hatar att göra : Det är att hänga , asså okej vi kan också göra det men vi är så sjukt trötta på att möta upp typ 100 personer på en plats bara för att typ bevisa att man har vänner , eller vadå ? 
Jag och Jessica har därför tagit en paus från rönninge ett tag . 
människorna vi känner som hänger åker hem typ när vi gått ut och de är ju antagligen bara för att allt blir så långtråkigt efter ett tag , medans vi kan sitta på en bänk bara vi två och ha det hur trevligt som helst . Men alla kommer ifrån det där , ser bara mer och mer som säger samma sak som oss .





gårdagen kommer nu ..

Nu kommer lite från gårdagen , det började med att vi faktiskt inte hade några planer alls (förutom att dricka) Men sen fick vi tag i Marcus Adam och mr hemlig som mer en gärna ville träffa oss . 
Vi mötte upp dom vid donken i Södertälje , sen hade dom ett romantiskt ställe dom ville att vi skulle vara på så vi gick dit , det var vid en brygga , kanske inte så romantiskt men gulligt att dom försöker jue :) där drog vi i oss lite vodka och hade det ganska trevligt med musik, vänner och sprit .
Men eftersom en av pojkarna var lite grinig så drog dom hem redan vid ett på natten .. 
Då började vi gå runt lite på stan då träffade vi en kille som spydde i en fin buske så honom pratade vi lite med , bl.a att vi inte hade någonstans att sova eftersom sista tåget gått så han erbjöd sig en extra säng till oss .. heh lite störd kille men iaf .
Till slut hittade vi en buss som gick till rönninge så vi satt i rönninges vackra park och ringde lite folk , men rönninge är juh tydligen jätte jobbigt att komma till så vi fick tag i en liten räka som kom , och det var våran egen lilla carl ! sen lite senare runt halv fem började vi röra oss hemåt. 
Ca fem var vi hemma och var båda sjukt hungriga och började laga hamburgare mitt i natten , men fan va gott det var asså ! efter det slocknade vi båda och vaknade runt 2 dagen efter .


jag vt att jag har en ful solbränna på bilden men vafan de får ni tåla det betyder juh bara att jag kommer bli brunare :)



är vi inte typ sååå snygga 



städning..

Godmorgon alla söta bloggläsare , nu är det så att min pappa kommer hem i morgon och mitt rum ser ut som ett helvette , så vi har lite att städa nu plus att alla Jessicas kläder också är i mitt rum så det blir lite jobbigt nu ..
När vi är klara med mitt lilla rum , har vi bara en hel villa kvar att städa , inte för att det är så stökigt förövrigt i huset så kommer det nog ta ett tag . jag och jaow kom hem ca 05.00 igår , he he
men vasd gör man det är nu det är feest lixom !
Idag blir det bara en chill dag framför tv med hundra liter godis och en pizza till det . men nu måste vi sätta igång med städningen så vi blir klara idag , men puss på er






ändrade planer

Nu är vi hemma från stan iallafall efter en hemresa på ca 2 timmar.............det var fan superjobbigt. Men så går det när folk hoppar framför tåg ):):): INTE BRA!!

Men nu fixar vi oss lite så vi är på god väg den här kvällen. Den ska bli super...tolkning på egen risk vafan. He he. Nä men seriöst så måste vi fan dra ut snart tycker jag så maow får öka takten lite om vi ska hinna med något ;) Men jag sover här ikväll..ovanligt verkligen, faktiskt inte jag bor fan här. Soooooo nice!

Pussar pussar pussar från er älskade jaow

michaela *maow* Kjellberg

Maow

Min söta lilla flicka, med dig jag brukar dricka.
Söt som socker..but you are a real rocker.
Med dig har jag haft mina bästa stunder, det är förståeligt och inte ett jävla under!
För den bästa i mitt liv, det är inte Siv.
Varje dag du får mig att le, det kan vem som helst se.

Du är den finaste på jorden, glöm aldrig dom orden..♥


perioder i livet...




 
Aa det här är lite bilder på oss då, erkänn dom är så sjukt fina...alltså jag verkligen älskar att ha mycket smink det är typ det bästa i mitt liv. Eller alltså efter maow dåra för hon är verkligen den bästa för mig!! (:     Iallafall så är det ju inte alla som lyckas så här bra på bilder som vu gör och vi tycker fan synd om er, det måste vara så trist att alltid vara ful. He he............ja det där va ganska roligt! *fniss fniss*

Puss på er snyggingar!

hejhéjhejhejhejhejhejhej !!!

Nu är maow och jaow hemma igen , har ni saknat oss ? vi hade det lite trevligt med våra grabbar Marcus och Adam , dom hämtade upp oss en bit ifrån mig (michis) sen drog vi till en badplatts och rökte vattenpipa och chillade gaaaalet ! vi drog hem efter ett tag eftersom dom skulle på bio så i morgon ska vi träffa dom igen och h det riktigt kul ska ni veta !
Nu kanske vi ska ut om en stund igen och träffa några andra , men det blir väl isf att bara sitta någonstans och ta det lungt ,

SKULLE LAGTS IN TIDIGARE IGÅR!!


God morgon

Känner att det bara är jag som är vaken kl 07.30 på lovet .. jag hade en riktigt förjävlig morgon åt inget och kastade bara¨på mig lite skit för att få sova lite till innan träningen .När jag sedan komer ner till tennisplanen (som är bara hundra meter ifrån mitt hus) så var inte min tränare där , men eftersom att han alltid kommer lite sent så väntade jag ett tag och började värma upp lite smått .
Men när det gått en halvtimme förstod jag att han inte skulle komma , så jävla typiskt !
Men snart kommer min söta persika hit eller om några timmar då för båda vi tänkte sova lite till , fsten hon skulle vara här vid 5 i morse , men vet inte anledningen en men de lär jag juh få veta .
Men när Jessica kommer hit lär vi blogga lite innan vi drar in till stan , men nu måste jag sova igen , godnatt ! /m


sängen nästa .

hejsan hoppsan , jag skulle sovit hos Jessica nu men det blev lite ändrade planer så jag sover hemma istället , men hon kommer till mig i morgon ganska tidigt runt fem kanske så det är lungt.
Efter att vi fixat oss drog vi in till södertälje och träffade några , vi gick i typ 100år till en av dom och när vi väl var framme så var vi tvungna att springa till bussen för att vi skulle komma hem i tid , menmen .. det har inte direkt hänt något speciellt om man säger så , i morgon ska vi upp runt 7 för Jessica ska ut och springa och jag ska träna tennis . så det är ju inte så jätte skönt kanske , men nu måste jag börja röra mig mot sängen , får se hur det går eftersom jag har druckit ganska mycket coola . Och som ni kanske inte vet blir jag extremt spidad av coola och får jätte svårt att sova så min pappa vill inte att jag dricker coola efter sex , he he .. pinsamt men skit samma ! 
juste i morgon tror jag inte det blir så bra uppdatering pga att vi ska in till stan och titta efter skor och lite mer grejer som vi tjejer älskar , och efter det ska vi hem till marcus och kröka satan hoppas jag , men ni får sova så gott så höres vi ! puuuss ! 

hemma efter 5...

så lång tid tog det , haha
frisören var inte öppen så jag fick klippa lite jaows hår hemma själv , var lite nervös för jag är inte direkt frisör..
meen det blev faktikt inte så illa :) så det är bara höra av er om ni vill ha en billig och helt okej klippning!
men nu ska vi fixa oss lite snabbt och sen gå ut igen , men vi bloggar mer ikväll , så ni får ha det så bra !
puss era maow ! <3


tjenis penis !

Nu sitter jag och jaow hemma hos mig och fixar oss inför kvällen .
Dom senaste dagarns har vi haft en förmåga att få riktigt misslyckade kväller men idag hoppas vi på annat ! Men vi ska inte säga något nu innan för oftast när man berättar saker så brukar det sluta med att det aldrig händer .
men slut pratat om det , nu tänkte vi röra oss mot en frisörsalong och se om vi har tur och att det kanske är öppet , men ni får ha det så bra så länge , pussen !


bloggen är typ fixad..

 
HE HE alltså nu är det så att jag och michaela har startat en blogg så vi får väl se hur det kommer gå med detta............haha men den är fin så gnäll för helvete INTE!

Det
roliga är att när man skriver att folk INTE ska göra något är det bara självklart att man GÖR det istället.
Men slutsnackat om det va, ja iallafall så kommer nog det mesta ur våra liv komma ut här så aa. Det som ej skrivs här är egentligen inte nödvändigt att veta alltså..........PUSSAR

RSS 2.0