De visste ni inte om oss .

En sak vi verkligen gillar att göra : det är att äta , vi båda är precis likadana och äter precis som killar gör , men det är inget vi skäms över heller , som tex här om dagen då vi började dagen med nudlar och billys , sedan blev vi hungriga igen och åkte till donken sen efter det åt vi massa godis sen någon timme senare blev vi sugna på donken igen men eftersom vi krökade så hade vi ingen större lust att proppa i oss mat .. he he , sen går vi runt hela kvällen från typ kl 1 till 5 och gnäller om att vi vill ha mat , och när vi väl kommer hem så börjar vi laga hamburgare mitt i natten , och dagen efter köper vi en varsin pizza och delar på . Men god mat och godis , chips och grejer kan man aldrig få för lite av :) 





En sak vi verkligen hatar att göra : Det är att hänga , asså okej vi kan också göra det men vi är så sjukt trötta på att möta upp typ 100 personer på en plats bara för att typ bevisa att man har vänner , eller vadå ? 
Jag och Jessica har därför tagit en paus från rönninge ett tag . 
människorna vi känner som hänger åker hem typ när vi gått ut och de är ju antagligen bara för att allt blir så långtråkigt efter ett tag , medans vi kan sitta på en bänk bara vi två och ha det hur trevligt som helst . Men alla kommer ifrån det där , ser bara mer och mer som säger samma sak som oss .





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0